Annonsørinnhold kun for helsepersonell

Illustrasjonsfoto av resepsjon i et helselokale
På jakt etter lokaler til helsetjenester? Da er disse skreddersydd til det formålet.

Skreddersydde helselokaler i Bodø

Vil du etablere et nytt helsetilbud i Norges meste spennende by? Da har vi de perfekte lokalene.

Publisert Sist oppdatert

Bodø er en by i vekst og sterk utvikling. I løpet av få år skal det etableres en helt ny flyplass og to nye bydeler. Byen er fylkeshovedstad i Nordland, fylket som er lokomotivet i Nord-Norge.

I år er Bodø Europeisk kulturhovedstad, noe som allerede har skapt en svært sterk interesse for byen ute i Europa. Bodø satser tungt på opplevelsesbasert reiseliv, noe som igjen betyr at det kommer flere aktører på banen for å skape nye tilbud.

Et knutepunkt

Bodø er et knutepunkt med jernbane, hurtigbåter, fly og bussruter. Herfra kan du raskt komme deg til resten av fylket.

Hvis du har planer om å skape et nytt helsetilbud, er derfor Bodø den perfekte byen å etablere seg i. Og, som vi nevnte i starten, vi har den idelle plasseringen.

I Moloveien 18, midt i byens hjerte, kan vi tilby skreddersydde lokaler. Her har det tidligere vært privat sykehus. Det betyr at alt ligger til rette for operasjonsstuer, sengepost, resepsjon, legekontorer, steril-rom og godt med lagerplass.

Sentral beliggenhet

Midt i sentrum

Moloveien 18 har fasade mot byens småbåthavn og et steinkast unna fire av byens hoteller. Nærmiljøet er ellers preget av naboer som Nordland fylkeskommune, hovedkontoret til Private Barnehagers Landsforening, Norconsult og DnB-konsernet.

Fra flyplassen tar det ti minutter å gå ned til bygget. Det samme fra jernbanestasjonen. Bodø er en kortreist og kompakt by.

Moloveien 18 vil være en ideel løsning for flere typer helsetilbud. Ønsker du å etablere en kosmetisk klinikk, er bygningen utstyrt med to inn- og utganger, slik at de som har fått behandling ikke trenger å gå ut via en resepsjon og venterom.

Med Bodø/Glimt i spissen er Bodø en by hvor sport og idrett står sterkt. Derfor vil denne byen også være et godt valg hvis du ønsker å etablere et sykehus som spesialiserer seg på idrettsskader.

Ideell plassering

Fasaden ut mot Moloveien gir flotte muligheter for eksponering langs en alltid populær havnepromenade og en ivrig besøkt molo. Parkering er mulig i flere av gatene i nærheten, i tillegg til et stort parkeringshus som ligger et par minutters spasertur unna.

Lokalene ligger i andre etasje, med adgang via trapp og heis. Det er elektrisk oppvarming, som fordeles med en brøk i forhold til leid areal.

Bruttoareal er på 368 kvadratmeter.

PDF av planskisse her

Planskisse over 2 etg. Det er noen små endringer, blant annet er det blitt 3 legekontorer.

Høres dette interessant ut? Da skal du også vite at huseier er åpen for å gjøre tilpasninger etter en ny leietakers ønske. Her kan du få det akkurat slik du ønsker. Leietid og oppsigelsesadgang er noe vi blir enige om.

Fellesarealer
Behandlingsrom
Behandlingsrom og baderom vegg i vegg
Behandlingsrom

Bestill salgsoppgave

https://interessent.webmegler.no/interessent/salgsoppgave?tenantId=218&oppdragsId=3001044

_________

Er det noe du lurer på?

Ta kontakt med:

Artur Holand  /  Daglig leder/partner

NordMegler AS

M: 92 80 62 72  /  E: artur@nordmegler.no

 

Powered by Labrador CMS