Annonsørinnhold

Ledig stilling: Medisinsk redaktør for NEL

Ønsker du en nøkkelrolle i å sikre at pasienter i Norge får god og vitenskapsbasert behandling? Bonnier Healthcare søker nå en dyktig medisinsk redaktør til vår redaksjon. 

Publisert Sist oppdatert

Søk her

Søknadsfrist: 31. juli
Arbeidssted: Trondheim eller Oslo

Bonnier Healthcare er Skandinavias ledende leverandør av kvalitetssikret helseinformasjon til både helsepersonell og innbyggere. Gjennom våre digitale produkter arbeider vi for "bedre helse gjennom kunnskap". NEL benyttes av nesten alle norske allmennleger, sykehus og kommuner, og bidrar til at fastlegene til enhver tid er faglig oppdatert. Ut fra NEL springer også nettsiden NHI.no, Norges største helsenettsted med over 500 000 unike brukere hver uke.

Hold deg oppdatert og bidra globalt med helseinformasjon

Som medisinsk redaktør vil du oppdatere og revidere eksisterende artikler i NEL, inkludert informasjon til pasienter. Du vil holde deg oppdatert på den nyeste vitenskapelige litteraturen og identifisere behov for endring og revisjon av innholdet i NEL. Mindre endringer utføres internt, mens mer omfattende revisjoner gjøres i samarbeid med eksterne fagmedarbeidere. Du vil også samarbeide redaksjonelt med våre søsterredaksjoner i Sverige, Danmark og Tyskland, og dermed få muligheten til å påvirke og dele kunnskap på tvers av landegrensene. Vi har god erfaring med at jobben kan kombineres med forskning eller annen praksis.

Hos Bonnier Healthcare får du muligheten til å utføre betydningsfullt og samfunnsnyttig arbeid som virkelig gjør en forskjell i helsevesenet. Vi har korte beslutningsveier som gir deg innflytelse og fleksibilitet, stor takhøyde for nye ideer, og et arbeidsmiljø preget av gode kolleger og samarbeid på tvers av fagområder.

For å lese mer om stillingen og søke klikk her